Els cavallers

L’atzar, l’embotit, les carreres de cavalls i la ciutat de Vich van fer que aquest reputat grup d’experts radiofonistes es trobessin entre ells i formessin l’Hipòdrom, que vindria a ser com els Avengers del panorama comunicatiu català. Us els presentem un per un: 

Considerada una de les tres més grans expertes mundials en albercocs, cercadora d'ocells domèstics extraviats i emparadriu d'Horta.

Flagell inclement dels mitjans de comunicació nacionals. Ens parlarà de growth hacking i d'altres coses que tampoc no s’entenen.

El Senyor Llimona, director de La Retaguardia, ens porta la mandanga futurista més fresca. Quan els robots es rebel·lin, anirà amb ells.

Prestigiós politòleg al qui tenim prohibit parlar de política. Ens porta el consultori ‘Homes que ploren’. Ens pot passar a tots.

Artista de varietats, periodista i navarrès: la persona més preparada d’Espanya per instruir-nos sobre nacionalisme banal.

L’home amb més amics de Catalunya. El nostre intrèpid reporter de carrer. Tan tendre que se’t desfà a la boca.

L’encarregat d’advertir-nos gens educadament cada vegada que ens equivoquem: Federico de Todos los Santos.

Començà una frase subordinada el 2003 i encara no l’ha acabada. Un jove que comença i a qui hem volgut donar una oportunitat.

El presentador del programa. Fa el que pot per intentar domesticar la resta de cavallers. Ben aviat, Verkami per pagar-li un logopeda. Estigueu atents.

Les seves mans de platí fan que de la xerrameca en resulti una cosa (més o menys) digerible i maca de sentir. El programa és ell.