Podcasts

18/02/2019

Otra forma de hacer España (Episodi 6)

Inesperadament i de manera molt maca és tornat l’Hipòdrom aquest 2019. Al programa d’avui parlem de judicis i d’estafes piramidals amb termomíxes.

21/01/2019

Normie (Episodi 5)

Després de 18 mesos de treball ininterromput l’Hipòdrom es reuneix en un bunker de Canyelles per enregistrar el seu cinquè programa.

05/07/2017

Els hitites (Episodi 4)

Aquest és un programa experimental, enregistrat en 3D. Sí, nens i nenes, àudio en tres putes dimensions. Per això és molt important que l’escolteu amb auriculars o no podreu gaudir d’un efecte immersiu i molt emocionant. L’escoltareu com si fóssiu a l’estudi de gravació, com si estiguéssiu rodejats de llaunes de cervesa buides i molt a prop d’un navarrès descontrolat.

07/05/2017

Santiago y cierra España (Episodi 3)

L’Hipòdrom 3 versa sobre la històrica trobada ‘Cañas por España‘, celebrada el passat 27 d’abril al bar Jumilla del barri de Sarrià de Barcelona, organitzada per simpatitzants de l’entranyable partit polític VOX i amb la presència del seu president, Santiago Abascal.

29/03/2017

Potentados Cárnicos (Episodi 2)

L’Hipòdrom 2 gira al voltant de l’Illa del Rei, un illot triangular que es troba just davant de Menorca i sobre el qual es dibuixa una aurèola de misteri, rumors, sang i conspiranoia. Ens centrem en l’episodi de l’enfonsament del cuirassat Roma i els seus supervivents, que van ser traslladats a l’Illa del Rei però (incomprensiblement) enterrats a Caldes de Malavella.

06/02/2017

Episodi Pilot (Mathias Rust)

En Manel Vidal ens parla de Mathias Rust, el pilot alemany que durant la Guerra Freda va aterrar una avioneta davant el Kremlin.