Especial Fi del Món

23/03/2020

Després d’un any d’absència forçada per la mandra, l’apatia i el desinterès, cridats com Power Rangers de comarques per fer front a una crisi mundial, torna l’Hipòdrom. Un grup disfuncional d’experts en parlar quan no toca i crear música d’avantguarda quan tampoc, fan aquest nou episodi en format tertúlia llarga experimental. L’hora és seriosa i l’ocasió és greu, no us demanarem que us enganxeu al cavall, enganxeu-vos a lu  que bonament podeu. 

 

També ens pots escoltar a Spotify!

Fitxa tècnica

Capítol7
Durada65 minuts
Data d'emissió21/03/2019
Format de l'arxiump3
Pes de l'arxiu150MB
Hi intervenenCarles Foguet, Jordi Graupera, Albert Lloreta, Marq Martí, Manel Vidal, Senyor Llimona, Federico de Todos los Santos, Arturo Puente, Oye Sherman
ProduccióEnric Gusó

Introducció de Manel Vidal

21 de març de 2020. Portem una setmana de confinament i ja hem vist coses que no hauríem pensat mai que veuríem.

Gent embogint en directe a canvi d’uns segons d’atenció online, aplaudiments als balcons que deriven en un 3 de 9 amb folre i manilles, Quim Torra semblant un estadista a estones, i tots els mitjans parlant d’una tal Conca d’Òdena... com si no sapiguéssim que és un lloc inventat.

Això tot just acaba de començar. Ara venen les setmanes més dures del confinament. La gent cada vegada té menys motius per no ensenyar la seva cara B, el seu geni més amagat, la seva excentricitat més secreta. Un cop hagin entès que no hi ha cap mena de futur, els amants de la vergonya aliena viurem els millors dies de les nostres vides.

Donades aquestes condicions, el comitè de crisi de L’Hipòdrom decideix reprendre l’activitat. Tornen els herois que van il·luminar Catalunya en temes tan crucials com els Hitites o l’etimologia dels albercocs.

21 de març del 2020. Després d’un any i mig de silenci, L’Hipòdrom es reuneix telemàticament per abordar, i qui sap si resoldre, aquesta crisi mundial.