Els hitites

05/07/2017

Aquest és un programa experimental, enregistrat en 3D. Sí, nens i nenes, àudio en tres putes dimensions. Per això és molt important que l’escolteu amb auriculars o no podreu gaudir d’un efecte immersiu i molt emocionant. L’escoltareu com si fóssiu a l’estudi de gravació, com si estiguéssiu rodejats de llaunes de cervesa buides i molt a prop d’un navarrès descontrolat. Pel que fa a la temàtica és un programa divulgatiu sobre els hitites amb la presència del President i vicepresident de Catalunya, una cosa humil, ja veieu. Que no us sembla prou humil? Us passem la llista complerta de convidats: Oye Sherman, Carles Puigdemont, Oriol Junqueras, Antonio Baños, Carles Boix i Roger Mas.

També ens pots escoltar a Spotify!

Fitxa tècnica

Capítol4
Durada51 minuts
Data d'emissió05/07/2017
Format de l'arxiump3
Pes de l'arxiu120MB
Hi intervenenMarq Martí, Albert Lloreta, Jordi Graupera, Manel Vidal, Senyor Llimona, Federico de Todos los Santos, Arturo Puente, Oye Sherman i Carles Foguet
Convidats especialsCarles Puigdemont, Oriol Junqueras, Antonio Baños, Carles Boix, Roger Mas
ProduccióEnric Gusó

Introducció de Manel Vidal

Juny del 2017. 3.367 anys després de la mort del gran conqueridor i organitzador de l’imperi hittita, Subiluliuma Primer. L’Hipòdrom es reuneix d’urgència a la seva seu social, can Franfrec.

La missió és crear el producte radiofònic definitiu. El podcast d’història perfecte. Una hora de pura divulgació. 60 minuts de conversa entre autèntics erudits. Una petita joia de la xerrameca més sexy d’internet.

El motiu és clar: Carles Puigdemont, el 130è President de la Generalitat, ha confessat en exclusiva a L’Hipòdrom que s’adorm escoltant podcasts d’història i que té una clara preferència pels podcasts que parlen dels hittites.

El repte és majúscul i els cavallers en són conscients. Tirant de contactes, aconsegueixen que diversos experts de renom participin al podcast. Però la responsabilitat continua essent tota seva.

Què en sabem, dels hittites? Què va fer, de destacable, aquesta civilització? Per què ha quedat en un calaixet de la història i se’n parla tan poc? Per què Puigdemont considera una obvietat el seu interès pel segle XIX? És “eclèctic” la paraula que fa més ràbia del món?

Benvinguts doncs, a la quarta edició de L’Hipòdrom, Edició Especial “Ajudant a Aterrissar El President”.