Santiago y cierra España

07/05/2017

L’Hipòdrom 3 versa sobre la històrica trobada ‘Cañas por España‘, celebrada el passat 27 d’abril al bar Jumilla del barri de Sarrià de Barcelona, organitzada per simpatitzants de l’entranyable partit polític VOX i amb la presència del seu president, Santiago Abascal.

Alguns membres de L’Hipòdrom (Llimona, Marq Martí i Manel Vidal) van formar un escamot, anomenat L’Hipòdrom Autèntic, i van aconseguir colar-se a la festa. Van tenir el privilegi de fer unes preguntes a Santiago Abascal, que les va respondre de bon grat: Le Pen i el Front Nacional, la seva relació amb Barcelona i Catalunya, la monarquia espanyola i, naturalment, Gibraltar.

Els nostres #analistes (ço és: Arturo Puente, Federico de Todos los Santos i Albert Lloreta) destripen les declaracions del líder suprem i sublimen l’art d’anar-se’n per les branques. El nostre representant de l’alt-right catalana, Jordi Graupera, li dedica una sentidíssima oda.

La nostra corresponsal a Roma, Oye Sherman, ens descobreix algunes coses sobre el feixisme italià. L’Hipòdrom: txàtxara sí, divulgació també.

A més de Santi Abascal, L’Hipòdom Autèntic va poder entrevistar alguns dels assistents a l’acte: un jove molt preocupat pel futur d’Espanya, un patriota veterà i un ex-guàrdia civil. També les analitzem de manera gens respectuosa.

Per acabar, el doctor Carles Foguet respon l’allau de peticions que hem rebut aquestes darreres setmanes al seu consultori Homes que ploren.

 

També ens pots escoltar a Spotify!

Fitxa tècnica

Capítol3
Durada52 minuts
Data d'emissió07/05/2017
Format de l'arxiump3
Pes de l'arxiu71MB
Hi intervenenMarq Martí, Albert Lloreta, Jordi Graupera, Manel Vidal, Senyor Llimona, Federico de Todos los Santos, Arturo Puente, Oye Sherman i Carles Foguet
ProduccióEnric Gusó

Introducció de Manel Vidal

Barcelona, 28 d'abril de 2047. El president del Govern espanyol, Santiago Abascal, signa un tractat d'amistat i cooperació entre el Regne d'Espanya i la República Catalana amb el president d'aquesta, Yung Beef, que implica el reconeixement de la independència de Catalunya per part d'Espanya.

El tractat és conseqüència de l'històric "pacte del Jumilla".

Aquest pacte deu el nom a l'acte 'Cañas por España', organitzat per les joventuts de Vox a Barcelona la primavera del 2017, i amb la presència de Don Santiago Abascal.

Quatre dels millors homes de l'exèrcit català que formaven un escamot, van ser empresonats per un delicte que sí que havien comès: colar-se a l'acte de 'Cañas por España' i venir a explicar-nos-ho avui. Benvinguts a l'Hipòdrom Edició Especial Santiago y cierra España.